DİYARBAKIR / KULP - Atatürk İlkokulu

Nis

Günlük yaşamlarının her anında öğrencilerin karşısına çıkan zamanı ölçme aracı olan saatler eğlenceli ve keyifli bir şekilde hiç zorlanmadan çok kolay bir şekilde öğretildi. Öğrenme süreçlerine  aktif bir şekilde katılan öğrenciler kullanılmayan maddelerden ürettikleri saatlerle sınıflarının daha estetik ve düzenli görünmesine katkıda bulundu. İşbirliği içinde tasarladıkları materyallerle öğrencilerin sosyal, duygusal, fiziksel ve bilişsel gelişimlerini desteklemekle beraber matematik dersindeki saatler konusunun daha kolay kavranmasını sağlayan 3/C Sınıf Öğretmenine emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Okul Öcesi Öğretmenimiz hazırlamış olduğu etkinlikle çocuklara gece gündüz kavramını, uyku düzenini, uyku düzeninin sağlığımız açısından önemini eğlenceli bir şekilde öğretti. Derslerini eğlenerek öğrettiği için okulumuz adına öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Yaşlılar haftasında çocuklarla dramalar yapılarak yaşlı genç kavramları öğretildi. Yaşlılara saygı göstermeyi ve onlara yardımcı olmayı öğretmekle beraber, yaşlılarımızın kıymetini bilmenin önemine de vurgu yapıldı. Tuba Öğretmenimize vermiş olduğu emek için okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphane haftası sebebiyle çocuklarların birçok gelişim alanını destekleyecek etkinlikler yapıldı. Kitap okumanın önemi, kütüphane ortamı ve kütüphane kuralları hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Kütüphanede bir MASAL kitabı okunduktan sonra her çocuğun birer kitap alıp kitapla zaman geçirmesi sağlandı. En sonunda "3 boyutlu kitap okuyan çocuk"sanat etkinliği yapılarak öğrencilere anlatılanlar pekistirildi. Tuba Öğretmenimize ilgi, alaka ve emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi temalı okul panomuzu hazırlayan Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Tolga İNCİ ve Dilan KARAÜZÜM'e emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Lice Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Rezzan ATLI Okul Müdürümüz Şemsettin PEHLİVANOĞULLARININ davetiyle okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimize "Beslenme ve obezite" konusunda bilgi verdi. Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Mrt

Lice Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Rezzan ATLI okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize "Beslenme ve doktorluk" konusunda ders verdi. Kendisine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Aliihsan Pekdoğan ve Payam Pekdoğan öğrencileri ile birlikte Kaymakamlık, polis merkezi ve belediyeye  ziyarette bulunup hem "Meslekleri öğreniyorum" ünitesi hakkında bilgi almış hem de sosyal gelişimlerine katkıda bulunulmuş oldu. Öğrencilerinin bütünsel gelişimine katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize e-güvenlik dersleri verildikten sonra okul e-güvenlik panomuz hazırlandı. Rehberlik ve danışman öğretmenimize özverili çalışmasından ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

Atatürk ilkokulu öğrenci temsilcilerinin seçim çalışmaları tüm sınıf düzeylerinde seçilerek demokrasi dersi niteliğinde bir kazanım sağlanmış oldu. Öğrenci temsilcisi seçiminde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Atatürk ilkokulu sınıf temsilcilerinden oluşan heyet ile okul temsilcisi seçimi gerçekleştirildi. 3-C sınıfından Nisa YILDIZEL oy çokluğu ile sınıf temsilcisi seçildi. Katılan tüm temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Öncesi öğretmenlerimiz, Ramazan Davulcusu ve Sinama Günü etkinlikleriyle öğretim aşamasında kullanacakları materyalleri beraber tasarlayarak öğrencilerinin gelişimlerine katkıda bulunuyorlar. Kendilerine özverili çalışmalarından ötürü okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenlerimiz Tolga İNCİ ve Dilan KARAÜZÜM Öğretim aşamasında kullanacakları materyalleri beraber tasarlayarak öğrencilerinin gelişimlerine katkıda bulunuyorlar. Kendilerine özverili çalışmalarından ötürü okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 3/E Sınıf Öğretmeni Aliihsan Pekdoğan, Kırsalda Eğitime Destek Projesi kapsamında 'Aile Çalışmaları Eğitimi' vererek velilerimizin gelişimine katkıda bulunuyor. Her cuma saat 10.00'da başlayan eğitime veliler yoğun ilgi gösterdi. ' Aile içi iletişim, Beslenme, Pozitif disiplin, Elektronik Medya ve Teknoloji Bağımlılığı, Uyku, Temizlik ve hijyen' konularında eğitim vererek velilerinin ve öğrencilerinin gelişimine katkı sunan değerli öğretmenimize ve değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3/E Sınıf Öğretmeni Aliihsan PEKDOĞAN, Kırsalda Eğitime Destek Programı kapsamında öğrencilerine, Sosyal-Duygusal öğrenmeye yönelik dersler vererek, öğrencilerin bütüncül gelişimine katkıda bulunuyor. Her hafta perşembe günü bu kapsamda etkinlikler yapılarak öğrencilerin gelişimleri gözlemlenip, olumlu davranış değişikliği oluşturma çalışmaları yapılıyor. Öğretmenimize bu anlamlı çalışmalarından dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.