DİYARBAKIR / KULP - Atatürk İlkokulu

Şbt

OKULUMUZDA SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN YARIŞMA SONUCUNDA ÖĞRENCİLERİN TASARLAMIŞ OLDUĞU PROJELER SERGİLENDİ.

Şbt

Ock

OKULUMUZDA FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZUN MÜDÜRÜ ŞEMSETTİN PEHLİVANOĞULLARI VE ÖĞRENCİLER ARASINDA YARIŞMA DÜZENLENDİ.

Ock

Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve eğitim ailesinin şehitlere minnetini göstermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı'mız okundu.

Okulumuz olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Ekm

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZN 100.YILI KUTLAMALARI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 100.YIL ÖĞRENCİ DİZİLİMİ YAPILDI VE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA SINIFLAR SÜSLENDİ. OKUL MÜDÜRÜ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSUNUN ÖNEMİNİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI.

Ekm

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, ilkokullarda ölçme değerlendirme çalışmalarına yönelik test sistemi yerine geliştirilen "süreç odaklı" öğrenme yaklaşımı kapsamında biçimlendirici değerlendirmeye dayalı örnek ölçme araçları yayımlandı.

May

Belirli Gün ve Haftalar kapsamında "14 Mayıs Anneler Günü" Panosunu büyük bir emekle hazırlayan 4/D Sınıf Öğretmenimize okulumuz adına teşekkür ederiz. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenlerimizin hazırladığı panoyla okulumuzda Ramazan ayının ruhu yaşatılmaya çalışılmış. Okulumuz adına panonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Mutlu, umutlu ve sevgi dolu bir Ramazan ayı geçirmemiz dileğiyle...